Belediye WebSite Portalı

Web tasarımı 21.Yüzyılın en büyük iki yeniliğinden birisi olan internetin görsel yüzüdür. İnternet web tasarımı ile birlikte günümüzde bilgi paylaşımının ve araştırmanın en etkili mecralarından biri haline gelmiştir.İnternetin en büyük avantajı hem servis sağlaması hem servis alabilmesidir. Bu sebeple diğer iletişim mecralarına oranla çok daha hesaplı ve etkilidir.

Web siteleri kurumların veya bireylerin kesintisiz erişilebilen tanıtım ve iletişim mecralarıdır. Web sayfanızda şirketiniz veya şahsınız adına tüm verileri toplayabilir hedef kitlenize broşür ve formlar gönderebilirsiniz.

Web siteleri belirlenen hedef kitlenin ihtiyaçlarına göre tasarlanır. İnternet kullanıcıları genel olarak aradıkları konuları arama motorları üzerinden ararlar. Bu sebeple web sitelerinin arama motorlarına uyumlu bir şekilde tasarlanması en önemli önceliktir. Fakat sadece arama motorlarına uyumlu birweb tasarımıayırt edilmenizi sağlamaz. Rekabetin son derece yoğun bir şekilde yaşandığı internet dünyasında ön sıralarda yer alabilmek için web sitelerinin tasarım kalitesi ve kolay kullanılabilirliği rakiplerinize göre bir adım önde olmanızı sağlayacaktır.

Web tasarım birçok internet kullanıcısı tarafından görselliği ifade eden bir kavram olarak algılanmaktadır. Fakat bu tanım tam olarak web tasarım kavramının anlamını yansıtmamaktadır. Web tasarımları içerik, görsel tasarım entegrasyonu ile oluşur.
Web site tasarımlarında uyulması gereken en önemli ölçüt içerik ve tasarımın birbirini tamamlamasıdır.

Resimler