Aradığınız içeriklerin tümüne sahip olan siteye yönlendiriliyorsunuz, 20 saniye kaldı, lütfen bekleyiniz. (www.ihsanyildirimkurutemizleme.com.tr)

Koşuyolu Kuru Temizleme

Koşuyolu İhsan Yıldırım Kuru Temizleme, acıbadem caddesi, kadıköy ve  üsküdar bölgesinde ev ve iş yerlerine ücretsiz servis.
 
Tel: 0 216 340 70 66 Mobil: 0530 499 00 41
 
Kuru Temizleme işlemlerinizde özel indirimler ,ücretsiz servis hizmetlerimiz ile koşuyolu , acıbadem , üsküdar ve kadıköy bölgesinde siz değerli müşterilerimize hızlı,uygun fiyat ve kaliteli hizmetlerimizle farklılık yaratmak için durmadan çalışıyoruz.
 
Kuru temizleme işlerimiz yanında ütü hizmeti ve halı yıkama hizmetini de sunmaktayız .Siz sadece arayın ,gelelim ev veya iş yerinizden halı,kilim,perde veya kıyafetlerinizi ücretsiz alıp yıkama ve kuru temizleme işlerni yaptıktan sonra ütülü olarak ürünlerinize sizlere getirelim.
 
Abonelik ayrıcalığı ile extra özel indirimler kazanabilir , hizmetlerinizi daha ucuza temin edebilirsiniz.Kuru temizleme profosyonel ellerde giysi ve kıyafetlerinize daha uzun ömür sizlere de daha sağlıklı yaşama sunar ..