Aradığınız içeriklerin tümüne sahip olan siteye yönlendiriliyorsunuz, 20 saniye kaldı, lütfen bekleyiniz. (www.mertdemirplastik.com.tr)

Mert Demir Plastik Boru Fabrikası

Mert Demir Plastik ,Suyun dünü,bugünü ve yarınına hizmet etmek için pvc, plastik , polietilen boru ve ek yedek parçaları üretmektedir.
 
Türk plastik sektörünün önemli kuruluşlarından biri olan MERT DEMİR PLASTİK yüksek teknolojide zengin çeşit ve yedek ürün yelpazesiyle estetik kalitede ürün imal etme, modern, sağlıklı, vizyon ve misyonu kendisine ilke edinmiş bir firma olarak konfor ve kalitesini dünya çapında sürdürmeyi hedeflemiş bulunmaktadır.
 
Sektörümüz içerisinde teknolojik alanda öncülüğü kendine bir görev olarak seçmiş olan firmamız 38 yıllık tecrübesiyle sektörümüzün önde gelen isimlerine; kaliteli ve zamanında iş teslimi ilkesini kabul ederek profesyonel bir kadro ve anlayış ile kendine ait 8000 m² çalışma alanı ve 22000 m² açık alanı ile hizmet vermektedir. Bu köklü inanış ve siz değerli müşterilimizin bizlere sağladıkları destek ve tecrübe ile en iyi hizmet ve ürünleri sizlere sunmaya devam etmektedir.
 
Ana ürün gruplarımız ;
  • PVC Basınçlı Temiz Su Boruları ve Ek Parçaları
  • PVC Atık Su Boruları ve EK Parçaları
  • PVC Derin Kuyu Boruları (Sondaj) ve Ek Parçaları
  • PE Boruları (Polietilen -YYP 100) ve Ek Parçaları
  • PPRC Boruları ve Ek Parçaları
  • Damlama Sulama Hortumları (Mini Sprink Hortum)
  • PE Yağmurlama Boru ve Ek Parçaları
Mert Demir Plastik ana ürünler yanında sizlere ; plastik boru , koruge , pvc boru, pvc temiz su borusu, pvc pissu borusu, atık su borusu, yağmurlama borusu, hortum , polietilen boru ,sondaj borusu, boru ek parçaları, pprc boru, derin kuyu borusu, mini sprink , sprink ,conta , kaplin , kelepçe üretimi yapmaktadır.
 
Mert Demir Plastik.2. Organize Sanayi Bölgesi 7.ci Cadde Merkez/Malatya Navigasyon
0422 244 00 90 ( Pbx )
info@mertdemirplastik.com.tr